Защо бежовите боти са must-have? 3 тренди модела за този сезон
Защо бежовите боти са must-have? 3 тренди модела за този сезон

Дата: 2024-01-22

С идването на студените месеци, желанието за модни обувки, които съчетават стил и комфорт, става все по-осезаемо. И макар че лятото тази година отказва да си тръгне, ноември е вече тук и кога, ако не сега, е моментът да заменим по-отворените обувки с удобни и красиви боти?

В търсене на точните дамски боти за есента и предстоящата зима, бежовите модели се открояват като идеалния избор. Те не само предлагат универсалност и стил, но и позволяват на всяка жена да се чувства уютно и уверено.

Прочетете статията
Какъв цвят боти да изберем и как да ги носим?
Какъв цвят боти да изберем и как да ги носим?

Дата: 2023-10-30

Есента е време, когато цветовете на природата стават по-топли и наситени. Така че не се колебайте да изберете боти в нюанси на тиква, маслина, кестен. Докато пробвате ботите в магазина или разглеждате онлайн, помислете за своя индивидуален стил и как те ще се впишат във вашия гардероб. Горепосочените цветове са актуални и подходящи за есента, те могат да ви вдъхновят да създавате интересни комбинации, но нека все пак да започнем с вечната класика.

Прочетете статията
Дамски боти и ботуши: тенденции за есен-зима 2023
Дамски боти и ботуши: тенденции за есен-зима 2023

Дата: 2023-10-06

Когато листата на дърветата започнат да променят цветовете си, а дните стават все по-кратки и по-хладни, е време да прегърнете красотата на есента и да се подготвите за предстоящите месеци. Един от начините за това е като освежите гардероба си с най-новите тенденции при боти и ботуши за есен-зима 2023.

От класически дизайни до по-смели и иновативни стилове, този сезон предлага широк набор от възможности.

Прочетете статията
Дамските обувки: стил, удобство и изящество
Дамските обувки: стил, удобство и изящество

Дата: 2023-09-08

Когато става въпрос за личен стил и моден усет, дамските обувки заемат едно от централните места в гардероба и в живота на всяка жена. Те са не просто аксесоар, а истинска и пълноценна визитна картичка на нашата индивидуалност и предпочитания.

Класически, непреходни модели или модерни, съобразени с най-актуалните тенденции дизайни, кежуал или свръхелегантни, обувките изразяват нашия вкус и способност да избираме най-подходящото за различните поводи. В крайна сметка те изразяват начина, по който се движим в света.

Прочетете статията
Показани са от 1 до 4 от общо 24 резултата на (6 страници)

Доставка от 1 до 3 дни

До адрес или до офис на куриер

Тел: 0894 621 843

Работно време: 10:00 - 18:00
от понеделник до петък

Гаранция

Гаранционен срок: 30 дни
от датата на доставка

Преглед и тест

Пробвайте преди да платите

Всички права запазени
Stillo © 2024
Онлайн магазин от Адвенто