Боти и ботуши за зима 2021 - какво казват тенденциите?
Боти и ботуши за зима 2021 - какво казват тенденциите?

 Дата: 2021-12-20

Зимата чука на вратата, а това означава само едно - време е да помислим за обувките, които ще ни топлят през студените месеци, но и ще ни помагат да запазим стила и красивата визия дори когато температурите паднат под нулата. Често дамите се притесняват, че едва ли ще намерят стилни боти и ботуши, които да си подхождат както с поли и рокли, така и с панталони, и еднакво добре ще завършват всеки техен аутфит. За тези от вас, които все още се лутат из огромното разнообразие на пазара - тук ще откриете няколко полезни съвета във връзка с актуалните модели за тази зима.

Прочетете статията
Как да поддържате обувките си от естествена кожа в изряден вид?
Как да поддържате обувките си от естествена кожа в изряден вид?

Дата: 2021-12-07

Обувките от естествена кожа безспорно са инвестиция, която си струва да направите - те са по-стилни, много по-издръжливи и далеч по-щадящи краката (от миризми и всякакви други евентуални неразположения). Но за да се възползвате от значително по-дългия им живот, е нужно след като ги закупите, да полагате необходимата грижа за тях, така че да запазят своите първоначални качества максимално много време.

Прочетете статията
Кои са цветовете на 2021г.?
Кои са цветовете на 2021г.?

Дата: 2021-02-23

Години наред американския институт Pantone анализира световните тенденции в цветовете. Тази година дамите от PANTONE избраха два основни цвята - безупречно сиво и озаряващо жълто, които ще диктуват модните тенденции тази година.


През лятото ще преобладават свежите и цитрусови нюанси, като жълтия който ще бъде ярък, искрящ, затоплящ и пропит с енергия.

Прочетете статията
7 модни тенденции за лято 2021, които да последвате
7 модни тенденции за лято 2021, които да последвате

Дата: 2021-07-06

Ако още не сте избрали точния модел за вас – разгледайте нашите предложения!

Сякаш на всички ни е трудно да повярваме, че 2021 година е към средата си, толкова бързо се изнизаха хладните и дъждовни пролетно-зимни месеци. За да ни зарадва най-сетне така желаното, чакано и жадувано лято! Защото всички имахме нужда от малко топлина, свежест, цвят и онова особено чувство, когато с малко дрехи, но с точните обувки и аксесоари можеш да изразиш себе си по неповторим и уникален начин!


Да, лятото е любимият сезон на експериментаторките, на тeзи, които не се страхуват да бъдат различни, модерни, цветни и щури. Или на дамите, за които няма нищо по-добро от класиката, но в един нов, по-дързък и интересен прочит.

Прочетете статията
Показани са от 1 до 4 от общо 12 резултата на (3 страници)

Доставка от 1 до 3 дни

До адрес или до офис на куриер

Тел: 0894 621 843

Работно време: 10:00 - 18:00
от понеделник до петък

Гаранция

Гаранционен срок: 30 дни
от датата на доставка

Преглед и тест

Пробвайте преди да платите

Всички права запазени
Stillo © 2022
Онлайн магазин от Адвенто